Bedrijven in It Fabriek Gytsjerk

Bedrijven in oude melkfabriek in Gytsjerk “It Fabriek”

In de oude melkfabriek ‘It Fabriek’ in Gytsjerk zijn tegenwoordig bijzondere bedrijven gevestigd, elk met een eigen karakter. Zo vindt u hier De Jong Sanitair natuurlijk, maar ook bedrijven, zoals Studio Hitfabriek Willem Kerseboom gallery, Fraai Communicatie en Duinstra Melis Makelaars . Op de afbeelding hier onder ziet u welke bedrijven nog meer gevestigd zijn in de fabriek.

Bedrijven It Fabriek

De historie van “It Fabriek” in Gytsjerk

Die melkfabriek ‘It Fabriek’ in Gytsjerk bestaat al sinds 1896, toen vijftien boeren de handen ineen sloegen om de stoomzuivelfabriek Trynwâlden op te richten. Met tachtigduizend gulden bouwden zij de eerste stoomzuivelfabriek die voorzien was van elektrische verlichting. Dit was in die tijd een echte primeur. Op deze plek is jarenlang melk geproduceerd. Helaas ging in 1976 het ligt uit. De fabriek kreeg gelukkig een andere bestemming. Tegenwoordig herbergt de oude fabriek veel verschillende bedrijven. Zij en jullie genieten hierdoor nog steeds van de authentieke sfeer van dit monument en de prachtige ligging middenin de Ryptsjerksterpolder. Het bezoeken van de oude zuivelfabriek is op zichzelf al de moeite waard, maar wordt nog interessanter door deze mooie bedrijven.

De Jong Sanitair & tegelvoeren in de oude zuivelfabriek tussen Leeuwarden en Dokkum

De authentieke ambiance van de voormalige zuivelfabriek tussen Leeuwarden en Dokkum is een walhalla voor consument die op zoek is naar een nieuwe keuken en/of tegelvloer. Zowel De Jong Sanitair als De Jong Tegelvloeren zijn hier gevestigd.

De Jong Sanitair

In onze sfeervolle toonzaal presenteren wij de nieuwste trends. We laten zien dat we continu vernieuwen, thuis zijn in elke stijl en rekening houden met elk budget. Een mooie badkamer hoeft niet altijd duur te zijn. In dit mooie pand kunt u zich laten inspireren. Creatieve ideeën onder het genot van een kopje koffie en het kiezen van de juiste materialen maken uw droombadkamer mogelijk. Een geslaagd dagje Gytsjerk!

De Jong tegelvloeren

De charme van die historie van de oude zuivelfabriek vindt u terug in onze karakteristieke pand. Op de bovenverdieping van de oude zuivelfabriek in Gytsjerk ontvangen wij dagelijks klanten die op zoek zijn naar een nieuwe tegelvloer.

Overige bedrijven in It Fabriek in Gytsjerk (Friesland)

Niet alleen bovenstaande Woonbedrijven zijn gevestigd in ‘It Fabriek’ in Gytsjerk. Ook al deze onderstaande bedrijven zijn in deze prachtige oude melkfabriek gevestigd. Wij zijn er trots op. Neem je eens een kijkje?