Marike sanitair

Badkamer sanitair in topdesign en van hoge kwaliteit, dat is sanitair van Marike. In de collectie van Marike sanitair wordt design gecombineerd met functionaliteit. De Jong Sanitair & Tegelspecialist is officieel dealer van Marike sanitair.

REVOLUTIONAIR IN BADKAMER DESIGN
De Nederlandse ontwerpster Marike Andeweg is revolutionair in badkamers ontwerpen. De ontwerpen zijn simpel, mooi en functioneel. Marike Sanitair wordt gemaakt van bijzondere materialen en natuurlijke kleuren, zoals kunststeensoorten en hout. Niet voor niets heeft Marike al vele prijzen gewonnen in binnen- en buitenland voor haar unieke badkamer ontwerpen.

MARIKE WASTAFEL EN NOG VEEL MEER
Naast een Marike wastafel biedt het assortiment van De Jong Sanitair & Tegelspecialist ook badkamermeubels, douchebakken en badkameraccessoires van Marike. Met Marike sanitair van De Jong Sanitair & Tegelspecialist tovert u iedere badkamer om in een wellnessruimte. Hier ontspant u en komt u volledig tot rust.

MARIKE SANITAIR VOOR IEDER BUDGET
Mooi badkamer design hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Zeker niet bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist. Vraag nu een scherpe offerte aan voor al uw Marike sanitair.