Assenti badmeubels

Droombadkamers in Italiaanse sfeer, dat zijn de badkamermeubels van Assenti. Met de unieke collectie Assenti badmeubels van Assenti creëert u uw eigen droombadkamer. De Jong Sanitair & Tegelspecialist realiseert uw complete badkamer inclusief montage.

RUIME KEUS ASSENTI BADKAMERMEUBELS EN DOUCHES
Bij Assenti badmeubels en douches heeft u de keuze in kleur, afmeting en afwerking. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een hoogglans afwerking of een mat eindresultaat. Het design van Assenti badkamermeubels is uniek en alles behalve traditioneel. En dat alles voor een betaalbare prijs bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist. Ook voor de kleinere badkamer heeft Assenti de perfecte badkamermeubels .

EINDELOOS GENIETEN
De Assenti badkamermeubels garanderen u jarenlang plezier. Alle Assenti badkamermeubels worden gemaakt van hoogwaardig materiaal, zoals natuursteen. En de afwerking? Die is ongekend. In een Assenti droombadkamer van De Jong Sanitair & Tegelspecialist krijgt u gegarandeerd een ontspannen gevoel.

OOK EEN DROOMBADKAMER?
Bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist belandt u in een warm bad. Bezoek onze showroom voor de mooiste badkamer ideeën of vraag direct een offerte aan voor uw Assenti badkamer.

Bekijk hier de vernieuwde prijslijst van Assenti >