BADKAMER & SANITAIR

Levendige tegels in zwart-wit

We zouden kunnen zeggen dat zwart en wit de meest contrasterende kleuren zijn. De combinatie ‘zwart en wit’ is daarnaast ook een echte klassieker. Deze kleurencombinatie in tegels heeft veel kracht en kan een vertrek zomaar een geheel uniek en eigen karakter geven. Zwart-wit geeft de ruimte leven!

Impactvolle zwart

De kleur ‘zwart’ heeft een eigen ongeëvenaarde elegantie. Het is daarnaast ook een kleur die direct opvalt met veel impact. Wanneer u, bijvoorbeeld, een muur in uw slaapkamer zwart verft zal dit het hele vertrek direct een andere uitstraling geven. De impact van zwart vindt de perfecte aansluiting en contrast bij de serene rust van de kleur wit. Dat zien wij ook terug in dit vertrek.

Vloerrenovatie

In dit vertrek hebben de tegelspecialisten van De Jong Sanitair & Tegelspecialist de vloer in de woonkamer, keuken, badkamer en toilet gerenoveerd. Met ambachtelijk precisiewerk zijn de tegels zorgvuldig uitgekozen naar wens van de klant. Bij het leggen van de nieuwe vloer is rekening gehouden met de kleinste details. Onze vakkundige tegelleggers kennen als geen ander het belang van expertise in maatwerk en detail.

Is uw vloer toe aan renovatie?

De specialisten van De Jong Sanitair & Tegelspecialist staan voor u klaar vanaf de ontwerpfase tot aan de plaatsing. Zo heeft u gedurende het gehele renovatieproces een betrouwbare partner aan uw zijde. Is uw vloer toe aan vervanging of is het hoogtijd om uw woning een andere uitstraling te geven? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten of kom gerust langs in onze showroom in Gytsjerk!