Landelijk comfort met moderne luxe

In deze badkamer is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. Door goed overleg met onze ontwerpers sluit het design precies aan bij de wensen van de klant.

Transparant en privé
De transparante glazen deuren van de douchecabine en sauna zorgen ervoor dat er geen zichtbare scheiding wordt ervaren door de gebruiker. Het gebruik van glas is een uitstekende manier om de ruimtebeleving te vergroten. De houten wastafel met dubbele wasbak en extra grote, verlichtte spiegel trekken direct de aandacht. In de wastafel is ook rekening gehouden met genoeg opbergruimte voor alle badkamerbenodigdheden.

Contrast in tegels
Wat ook opvalt is het uitstekende gebruik van contrasterende kleuren tegels in deze badkamer. Zo biedt de donkere, grote vloertegels een prachtig contrast met de crème kleurige, kleinere wandtegels. Het contrast wordt aangevuld door het gebruik van een donker houten wasbaktafel. De wastafel is ook nog eens uitgebreid door een extra plank toe te voegen, voorzien van een extra stopcontact voor het gebruikscomfort.

Tot in detail naar wens
De gedetailleerde afwerking is terug te zien tot in de bijzondere textuur van de wandtegels bij de wastafel. Hierbij is een licht ruwe oppervlakte aangebracht waardoor de tegel karakter krijgt. Er is gekozen voor een bijzonder ligbad met een unieke rondingen. In de ruime douchecabine is er rekening gehouden met zitmogelijkheid en opbergruimte voor douchebenodigdheden. Ook is in deze badkamer een infrarood paneel waardoor de gebruiker een snelle vitamine D boost krijgt.

Op maat naar uw wens
Wilt u ook de badkamer van uw dromen laten ontwerpen en plaatsen door de specialisten van De Jong Sanitair & Tegelspecialist? Neem dan vrijblijvend contact op!