Solid Surface: Betaalbaar design Sanitair in uw badkamer

Geberit sanitair

Geberit sanitair

In bijna iedere badkamer vindt u de betrouwbare Geberit sanitairoplossingen. De Jong Sanitair & Tegelspecialist werkt veelvuldig met de spoel- en inbouwsystemen van Geberit. Hiermee kiest u voor extra comfort, eenvoudige bediening en prachtig design in uw badkamer of toiletruimte. 

SLIMME & BETROUWBARE OPLOSSINGEN VAN GEBERIT

Geberit biedt u slimme inbouwreservoirs, wandclosetten en afvoersystemen voor iedere badkamer en toilet. En met ruim 130 jaar ervaring van Geberit kunt u rekenen op betrouwbaarheid. Verder vindt u in het grote assortiment van Geberit altijd de stijl die bij u past.

ZEKERHEID VAN GEBERIT

Bij Geberit bent u er zeker van dat alle onderdelen van uw inbouwreservoir 10 jaar na aanschaf nog beschikbaar zijn. Bovendien kan het montageteam van De Jong Sanitair & Tegelspecialist alle onderdelen vanaf de buitenkant vervangen. Mocht er onverhoopt iets vervangen moeten worden, dan kan dit snel en eenvoudig.

OOK EEN SLIMME SANITAIROPLOSSING VAN GEBERIT?

Wilt u meer weten over de slimme sanitairoplossingen van Geberit? Het team van De Jong Sanitair & Tegelspecialist vertelt u graag meer over de sanitairoplossingen voor uw badkamer of toilet. Bezoek onze showroom in Friesland of vraag direct een scherpe offerte aan.

Curabitur a congue nulla.

Gekend door keukenwerkbladen, douche- en badbekleding, sanitaire elementen, wastafel, douchebak, … Ideaal voor creatieve ideeën, complexe realisaties en uitgelezen exclusieve stukken. Een uniek gevormd bad, een kamerbrede doorloopdouche, een meterslange en naadloze wastafel, …noem maar op. Door de onderhoudsvriendelijkheid en uiterst hygiënische kenmerken is Solid Surface perfect toepasbaar in de Badkamer, voedingssector, horeca, ziekenhuizen of medische praktijken. Ook zijn deze producten uitermate geschikt voor publieke ruimtes zoals sportcomplexen, wellness- en fitnesstempels.

www.dzignstone.be/nl >