Solid Surface: Betaalbaar design Sanitair in uw badkamer

Fontein Toiletmeubels

Fontein Toiletmeubels

Bij Fontein toiletmeubels gaan design en gebruikersgemak hand in hand. Ze bieden de perfecte combinatie van een moderne en frisse uitstraling en voldoende praktische opbergruimte.

Meer ruimte met Fontein toiletmeubels

Met Fontein toiletmeubels creëert u ruimte in uw toiletruimte. Alle leidingen worden keurig weggewerkt en dankzij het  zwevende ophangsysteem ogen de meubels ruimtelijk en compact. Ondanks deze compactheid blijft er voldoende plek over om uw toiletbenodigdheden uit het zicht op te bergen.

Kwaliteit

De keramische waskom, de mengkraan, het opbergkastje van plywood en de bijbehorende spiegel vormen een harmonieus geheel. En niet alleen het design is bovengemiddeld. Fontein toiletmeubels zijn onderhoudsvriendelijk en worden gemaakt van hoogwaardige materialen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de compacte toiletmeubels van Fontein ? Het team van De Jong Sanitair & Tegelspecialist vertelt u graag meer over sanitairoplossingen voor uw toiletruimte.
Bezoek onze showroom of vraag direct een scherpe offerte aan.

Curabitur a congue nulla.

Gekend door keukenwerkbladen, douche- en badbekleding, sanitaire elementen, wastafel, douchebak, … Ideaal voor creatieve ideeën, complexe realisaties en uitgelezen exclusieve stukken. Een uniek gevormd bad, een kamerbrede doorloopdouche, een meterslange en naadloze wastafel, …noem maar op. Door de onderhoudsvriendelijkheid en uiterst hygiënische kenmerken is Solid Surface perfect toepasbaar in de Badkamer, voedingssector, horeca, ziekenhuizen of medische praktijken. Ook zijn deze producten uitermate geschikt voor publieke ruimtes zoals sportcomplexen, wellness- en fitnesstempels.

www.dzignstone.be/nl >