Een tegelvloer in uw woonkamer

Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke, duurzame en hygiƫnische oplossing in uw woonkamer? Dan is een tegelvloer van De Jong Sanitair & Tegelspecialist precies waar u naar op zoek bent. U bespreekt uw wensen met onze designers en dan gaan ze voor u aan de slag. De tegelvloer in uw woonkamer wordt geheel naar uw wens geleverd. Met ruim 60 verschillende proefvloeren in onze showroom heeft u ook genoeg inspiratie gekregen om de juiste beslissing te nemen. Bent u er na het bezoeken van onze showroom nog niet uit? Onze tegelspecialisten staan vrijblijvend voor u klaar.

Ruim 60 tegelvloeren voor uw woonkamer

In onze showroom hebben wij ruim 60 verschillende tegelvloeren voor u klaargelegd. Elke vloer is gemiddeld 10m2. Op deze manier kunt u de vloeren zelf ervaren om nog beter te kunnen kiezen. Wanneer u er niet helemaal uitkomt, komen wij met een selectie tegels bij u thuis. Zo kunt u namelijk thuis ervaren welke tegel het beste bij uw woning past. De Jong Sanitair & Tegelspecialist heeft namelijk niet alleen tegelvloeren voor de badkamer, de vloeren van de hele woning kunnen worden betegeld met onze tegels. Zo krijgt u dus zeker weten de tegelvloer in uw woonkamer die u altijd al heeft willen hebben.

Een verwarmde tegelvloer in de woonkamer

De Jong Sanitair & Tegelspecialist kan de vloerverwarming gemakkelijk voor u infrezen. Een van de grootste voordelen van het infrezen is dat het uw vloer niet verhoogt. Hierdoor hoeven er dus geen verdere aanpassingen worden gedaan aan de ruimte, zoals het verhogen van deuren of het aanpassen van keukens. Vloerverwarming biedt daarnaast nog een groot voordeel; het is erg kostenbesparend. Vloerverwarming wordt namelijk warm gestookt met een lage ketelwatertemperatuur. Hiermee bespaart het op uw energierekening. In de winter heeft u nooit meer last van koude tenen en in de zomer geniet u van de koelte van de tegel.

Kies zelf uw tegels

Kom gerust langs in onze showroom in Gytsjerk of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten. Neem ook eens gerust een kijkje tussen onze gerealiseerde projecten voor inspiratie en advies. De deskundige medewerkers van De Jong Sanitair & Tegelspecialist staan voor u klaar met raad en daad.

“Wanneer u er niet helemaal uitkomt, komen wij met een selectie tegels bij u thuis.”