Solid Surface: Betaalbaar design Sanitair in uw badkamer

Custom Made De Jong badkamermeubels

Custom Made De Jong badkamermeubels

Badkamermeubel op maat? Onder de naam Custom Made De Jong ontwerpt en produceert De Jong Sanitair & Tegelspecialist badkamermeubels helemaal naar uw wens. Met een badkamermeubel op maat van De Jong Sanitair & Tegelspecialist haalt u topkwaliteit in huis voor jarenlang plezier.

BADKAMERMEUBELS IN ALLE STIJLEN

De badkamermeubels van Custom Made De Jong zijn uniek. Ieder badkamermeubel ontwerpen en maken wij volledig op maat. Of u nu gaat voor een natuurlijke en landelijke stijl of een strak en modern badkamermeubel. Het is allemaal mogelijk.

WERKWIJZE

Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen voor een badkamermeubel op maat in kaart. Voor welke stijl gaat u en waar moet uw badkamermeubel aan voldoen? U bent helemaal vrij in kleur, materiaal en afmetingen. Als het ontwerp akkoord is, starten we met de productie. Natuurlijk is de afwerking van hoog niveau.

KOM INSPIRATIE OP DOEN!

U bent altijd welkom in onze showroom om inspiratie op te doen. Hier staan vele Custom Made De Jong badkamermeubels opgesteld. U kunt natuurlijk ook direct een offerte bij ons opvragen.

Curabitur a congue nulla.

Gekend door keukenwerkbladen, douche- en badbekleding, sanitaire elementen, wastafel, douchebak, … Ideaal voor creatieve ideeën, complexe realisaties en uitgelezen exclusieve stukken. Een uniek gevormd bad, een kamerbrede doorloopdouche, een meterslange en naadloze wastafel, …noem maar op. Door de onderhoudsvriendelijkheid en uiterst hygiënische kenmerken is Solid Surface perfect toepasbaar in de Badkamer, voedingssector, horeca, ziekenhuizen of medische praktijken. Ook zijn deze producten uitermate geschikt voor publieke ruimtes zoals sportcomplexen, wellness- en fitnesstempels.

www.dzignstone.be/nl >