Badkamers in Grou

Moderne badkamers

Uw complete droombadkamer kan door De Jong Sanitair en Tegelspecialist worden gerealiseerd. Bent u op zoek naar prachtige badkamers in Grou? Daarmee kan De Jong Sanitair u van dienst zijn. Bij de ons vindt u alles voor het inrichten van badkamers. Wij bieden u een grote verscheidenheid aan sanitair voor uw nieuwe badkamer. Daarnaast profiteert u bij ons van een aantal voordelen!

  • Een badkamerontwerp op maat
  • Persoonlijk advies voor passend sanitair
  • Garantie en uitstekende nazorg

Badkamers in Grou

Het ontwerpen en installeren van nieuwe badkamers is ook in Grou gemakkelijk te realiseren voor ons, aangezien wij in de buurt zijn gevestigd. Wij komen de inrichting van de badkamers in Grou langsbrengen en monteren dit uiteraard ook ter plekke. Dus woont u in de buurt van Grou en droomt u van een nieuwe badkamer, neem dan gerust contact op met De Jong Sanitair en Tegelspecialist.

Efficiënte montage

Voor de montage van onze badkamers hebben we gespecialiseerde en ervaren monteurs in huis. Iedere klus wordt aan één monteur toevertrouwd. Zodoende krijgt u dus één monteur over de vloer voor het installeren van uw badkamer in Grou. Dat is wel zo overzichtelijk.

Badkamerontwerp op maat

Ook in Grou kunnen wij u voorzien van deskundig advies en dragen wij onze ideeën aan voor het ontwerp van nieuwe badkamers. Voor onze op maat ontworpen badkamers bieden wij het mooiste en beste sanitair aan. Voor persoonlijk advies en het maken van een ontwerp op maat komen wij uiteraard bij u langs in Grou, maar u kunt onze badkamers natuurlijk komen bekijken in de showroom van De Jong Sanitair en Tegelspecialist. Laat u inspireren door alle verschillende badkamers en doe ideeën op voor uw eigen nieuwe badkamer.

Uw badkamer, onze zorg

Na het opleveren van de nieuwe badkamers blijven deze badkamers onze zorg. Wij bieden u kwaliteitsgarantie en staan voor u klaar voor de beste service. Ook na de fabrieks- en montagegarantie kunt u bij ons terecht. Onze installateurs komen graag bij u langs in Grou om de badkamers te restaureren.

De Jong Sanitair en Tegelspecialist realiseert graag badkamers waar u van droomt. Kom gerust eens langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op!