Een duurzame luxe badkamer

Uw hoeft niet te kiezen tussen een duurzame en luxe badkamer

Zou u bij het renoveren van uw badkamer rekening willen houden met duurzame keuzes, maar bent u bang dat u dan misschien moet inleveren op comfort of uitstraling? Wees gerust, wij kunnen u vertellen dat dat niet nodig is. Er is een ruime keuze opties als u een luxe en duurzame badkamer zoekt.

Opgeleverde
projecten

Wat maakt een luxe badkamer duurzaam?

Net als in de rest van uw woning, heeft het behoud van warmte de meeste invloed op hoe duurzaam uw badkamer is. Bij een complete renovatie van uw badkamer is ons advies ook om hier gelijk rekening mee te houden. Warmteverlies kunt u tegengaan door:

  • Wanden, vloeren en het plafond te isoleren
  • Hr++ glas of triple glas te plaatsen
  • Beter isolerende kozijnen te plaatsen

Met een duurzame basis voor uw badkamer, kunt u hierna inzetten het besparen van energie bij de inrichting. Denk hierbij aan het installeren van LED verlichting, een waterbesparend toilet en een geïsoleerde badkuip.

Duurzame keuzes in het ontwerp

U wilt natuurlijk de badkamer van uw dromen die past bij uw woning en aansluit op uw smaak. In een badkamer is de keuze voor de perfecte tegel en andere materialen hierbij natuurlijk van groot belang.

In onze showroom en collectie bieden wij u duurzame keuzes die aansluiten bij uw wensen zodat uw badkamer duurzaam is en luxe uitstraalt.

Volledig ontzorgd is ook luxe

De Jong Sanitair & Tegelspecialist is meer dan een winkel. Wij kunnen u van A tot Z ontzorgen bij uw nieuwe badkamer. Van ontwerp tot realisatie, met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons in goede handen. Ons team voorziet u van advies, draagt ideeën en ontwerpen aan en zorgt voor professionele installatie.

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare sanitair- en tegelspecialist om uw duurzame en luxe droombadkamer te realiseren, neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.