Badkamer ideeën en inspiratie

Er zijn verschillende manieren waarop u kunt beginnen met het ontwerpen van uw droombadkamer. Bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat u genoeg badkamer ideeën kunt opdoen voordat u begint met ontwerpen. Op deze manier kunt u namelijk uw wensen zo precies mogelijk doorgeven aan onze designers en kunnen ze gemakkelijk en snel aan de slag met het ontwerpen van uw nieuwe droombadkamer! Wij geven u graag een aantal badkamer ideeën zodat uw droombadkamer naadloos aansluit bij uw wensen. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend langskomen in onze showroom!

ideeën badkamer
Idee badkamer

Tips voor badkamer ideeën

Voordat u begint is het belangrijk dat u bedenkt welke elementen er absoluut in moeten. Wilt u bijvoorbeeld geen bad? Of misschien wilt u juist wel een sauna? Deze beslissingen vormen uw ‘voorwaarden’ aan uw droombadkamer. Wanneer u de voorwaarden heeft vastgesteld kunnen we beginnen met het stappenplan.

  • Stap 1: Inspiratie, inspiratie, inspiratie!
    Bekijk allerlei foto’s van gerealiseerde badkamers en gebruik dit als inspiratiebron! Ga ook eens langs een showroom om volledige badkamers –en elementen van badkamers te bekijken.
  • Stap 2: Schrijf zo veel mogelijk op
    Neem een notitieboekje mee wanneer u op pad gaat naar een showroom. Zo kunt u bijvoorbeeld uw favoriete merken of kleurencodes noteren om mee te nemen naar onze designers zodat u precies de badkamer krijgt die u wilt.
  • Stap 3: Bedenk uw stijl
    Gaat uw voorkeur uit naar een frisse, landelijke badkamer? Of juist naar een trendy, moderne badkamer? Eentje met een Italiaans tintje of juist met een strakke ‘look & feel’? Neem een kijkje tussen onze gerealiseerde projecten voor nog meer badkamer ideeën!

Met een designer om tafel

Wanneer u genoeg inspiratie op heeft gedaan en al uw wensen heeft opgeschreven wordt het tijd een designer in te schakelen. De designer kan u meer vertellen over de door u aangegeven stijl en de verschillende badkamer elementen. Daarna gaat het ontwerpen beginnen! De specialisten van De Jong Sanitair & Tegelspecialist helpen u in dit proces. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat uw te realiseren droombadkamer, tot in de puntjes, aansluit bij uw wensen!

Meer badkamer ideeën

Wij plaatsen regelmatig gerealiseerde droombadkamers op Pinterest en op Facebook. Volg ons gerust om op de hoogte te blijven van de laatste trends en mooiste badkamers. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Gytsjerk. Hier kunt u verschillende badkamers, badkamerelementen en tegelvloeren bekijken. Onder het genot van een heerlijk bakje koffie bespreekt u met een designer al uw wensen. Zien wij u binnenkort in onze showroom?

“Bekijk allerlei foto’s van gerealiseerde badkamers en gebruik dit als inspiratiebron! Ga ook eens langs een showroom om volledige badkamers en elementen van badkamers te bekijken.”