Keramag sanitair

Keramag is dé specialist in sanitair van keramiek. Met de totaalconcepten van Keramag en De Jong Sanitair & Tegelspecialist voldoet uw badkamer interieur aan al uw wensen en behoeften. Het design van Keramag sanitair is functioneel, tijdloos en modern.

DUURZAAM SANITAIR VAN KERAMAG
Het uitgebreide assortiment van Keramag bestaat uit baden, wastafels, toiletten, badkamermeubels en badkameraccessoires van keramiek.Met sanitair van Keramag geniet u vele jaren van topkwaliteit. Dankzij het gebruik van keramiek en een unieke glazuurlaag is al het sanitair van Keramag duurzaam. Bovendien is het Keramag sanitair heel hygiënisch en makkelijk schoon te maken.

INNOVEREND BADKAMER SANITAIR
Keramag heeft al ruim een eeuw ervaring in badkamer sanitair. Continu is Keramag bezig met het innoveren van het assortiment. Vooral op het gebied van water besparen is Keramag vooruitstrevend. Hiermee bespaart u dus ook de nodige energie.

OOK SANITAIR VAN KERAMAG?
Bij De Jong Sanitair is een uitgebreide collectie Keramag sanitair verkrijgbaar. U bent welkom in onze showroom voor meer informatie en badkamer inspiratie. Natuurlijk kunnen wij ook direct een scherpe offerte voor u uitbrengen.