Friese Witjes tegels

Friese witjes vallen op door de karakteristieke uitstraling. Al sinds de 17de eeuw worden deze ambachtelijke tegels met de hand gemaakt. Door het unieke karakters passen de witjes van De Jong Sanitair & Tegelspecialist perfect in een landelijk interieur.

FRIESE WITJES IN VELE WITTINTEN
De unieke Friese tegels zijn in vele wittinten verkrijgbaar. U kunt kiezen voor 1 wittint, maar ook meerder wittinten combineren. Hiermee maakt u uw interieur extra levendig. Friese witjes met beschilderingen zijn ook mogelijk.

KARAKTERISTIEKE FRIESE WITJES
Dankzij de traditionele werkwijze hebben een aantal series van de karakteristieke witjes een natuurlijke craquelé. Craquelé geeft het effect van een oude verflaag met karakteristieke scheurtjes.

FRIESE WITJES IN UW KEUKEN
De witjes van De Jong Sanitair & Tegelspecialist passen perfect in uw keuken. Voor het tegelwerk kunt u uiteraard het montageteam van De Jong Sanitair & Tegelspecialist inschakelen. Zij zorgen voor de perfecte afwerking van uw wand- en vloertegels.

FRIESE WITJES VOOR SCHERPE PRIJZEN
Bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist vindt u een authentieke collectie Friese witjes. Vraag nu een scherpe offerte aan of informeer naar de mogelijkheden.